Philips Health Watch

Poate nu știați că Philips are un ceas inteligent care monitorizează activitățile zilnice dar și calitatea somnului. Se numește Philips Health Watch și are un preț de aproximativ 250 de dolari. Văd că la noi în țară încă nu a fost adus. Poate în viitorul apropiat. Mă voi interesa.

Philips Health Watch este capabil să măsoare continuu ritmul cardiac, calitatea perioadei de odihnă, pașii făcuți, caloriile arse în timpul diverselor activități fizice (mers, plimbare cu bicicleta, alergat etc). De asemenea, pot fi contorizate cu ajutorul lui caloriile consumate în timpul meselor. Ba chiar te avertizează când ai stat prea mult la birou și trebuie să mai faci mișcare.

Philips Health Watch

Din câte am înțeles, ceasul inteligent Philis are o autonomie de până la 4 zile. Este controlabil doar prin intermediul ecranului tactil. Toate informațiile culese pot fi transferate automat într-o aplicație de smartphone.

Toate specificațiile pe pagina oficială.

Mai multe informații despre Philips Health Watch pot fi aflate din videoclipul de mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *