Smart Desk – Cum va arăta sistemul desktop în viziunea Dell

 

Se pare că Dell lucrează la propria versiune de computer pentru utilizatorii creativi, care își pot desfășura activitatea pe el aproape exclusiv prin intermediul comenzilor tactile. Conceptul Dell se numește Smart Desk și are două ecrane, unul pe post de monitor clasic, celălalt cu rol de imensă tabletă.

De asemenea, Smart Desk are propria versiune de Surface Dial, prin intermediul căreia utilizatorul are acces rapid la anumite comenzi în programele de editare foto, video, grafică etc.

Dell arată destul de repede după anunțul Microsoft acest concept, ceea ce înseamnă că este în dezvoltare de ceva timp. Dar încă nu este gata și au preferat să îl anunțe măcar așa, în fază de proiect.

Dell Smart Desk

Sunt curios și când vom vedea și vom afla mai multe despre acesta. Dell Smart Desk va fi prezentat oficial în cadrul CES 2017 din Las Vegas, de Twitter al companiei americane.

Dell Smart Desk

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *