Huawei Fit – Nouă brățară de fitness

Huawei anunță astăzi o nouă brățară de fitness, numiă simplu – Huawei Fit. Arată întocmai ca un ceas sport, are ecran rotund monocrom activ permanent și un preț de 200 de Euro.

Normal, Huawei Fit poate fi de folos la monitorizarea activităților fizice. Este capabilă să contorizeze pașii făcuți, calitatea somnului, să măsoare distanțele parcurse, să afișeze caloriile consumate și să monitorizeze permanent pulsul cardiac.  Are la dispoziție și programe de antrenament pentru alergat pe distanțe lungi (5000m, 10000m, semi-maraton sau maraton).

Huawei Fit nu are GPS dar se poate sincroniza prin intermediul aplicației Huawei Wear cu terminale care funcționează cu sistemele de operare Android și iOS. Normal, prin intermediul ecranului său pot fi preluate apelurile telefonice sau vizualizate mesajele primite.

Huawei promite o autonomie de până în 6 zile, ceea ce nu este deloc rău. Acumulatorul său intern se încarcă la maxim din capacitate în numai 2 ore.

Revin cu detalii despre disponibilitatea lui la noi în țară.

Huawei Fit

Via.

Huawei Fit

Specificații Huawei Fit

  • Ecran: 1.04 inchi
  • RAM: 256KB
  • Stocare internă: 1MB
  • Baterie: 80mAh
  • Compatibilitate: telefoane cu Android 4.4 Kit Kat sau mai noi cu cel puțin 1.5GB memorie RAM
  • Rezistent la apă până la o presiune de 5ATM.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *