Dell Power Companion PW7015M – Ce aș vrea să văd și de la ceilalți producători de laptopuri

Clar, fiecare producător de laptopuri cam are propriul conector de încarcare. Cel puțin în acest moment, pentru că în viitor s-ar putea ca mai toți să adopte USB-C. Și ce bine ar fi, pentru că acum nu prea poți împrumuta încărcătorul de la un coleg care altă marcă de laptop. Rare sunt cazurile de compatibilitate între mărci diferite.

Toate laptopurile vin la pachet și cu un încărcător, unele mai mici, altele mai voluminoase, în funcție de puterea lor de încărcare.

Dar cum ar fi ca acestea să aibă încorporat și un acumulator cu o anumită capacitate, plus o mufă USB sau două pentru încărcarea dispozitivelor mobile?

Dell Power Companion PW7015M

Așa cum este acest Dell Power Companion PW7015M? Personal mi se pare o idee extraordinară, pentru că nu mai trebuie să transporți suplimentar încă un acumulator extern și pentru telefon. Ai laptopul și încărcătorul său, de ajuns pentru oricine.

Dell Power Companion PW7015M

Dell Power Companion PW7015M are o capacitate de 12.000mAh, poate încărca laptopul dar și încă două dispozitive portabile. (Am mai văzut încărcătoare care aveau și un port USB pentru alimentarea unui telefon, dar niciunul nu avea și un acumulator.)

Normal, acesta este compatibil în principal cu echipamentele aceleiași companii.  Dell Power Companion PW7015M poate fi utilizat cu o mulțime de notebook-uri Dell și costă în jurul a 100 de dolari.

Ce ziceți? Nu au avut o idee foarte bună cei de la Dell? Sunt curios dacă ajunge pe căi oficiale la comercializare și la noi în țară.

Și da, aș vrea să văd astfel de încărcatoare cu acumulator de 12000mAh-20.000mAh și la ceilalți producători de laptopuri.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *