Un nou smartphone OnePlus cu procesor Snapdragon 821 – pe 15 noiembrie

Se pare că pe 15 noiembrie va fi lansat un nou smartphone OnePlus cu un procesor Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.35GHz. Zvonurile spun că acesta se va numi OnePlus 3T și că va costa cu numai 80 de dolari mai mult decât actualul model OnePlus 3.  Prețul său de comercializare va fi în jurul a 480 de dolari (fiind în acest fel mai ieftin decât un Google Pixel).

De asemenea, noul terminal cu Android va avea o cameră foto mai bună, pentru a rivaliza cu adevărat cu cele mai titrate smartphone-uri ale momentului. De altfel si unul dintre elementele sensibile ale telefoanelor OnePlus, utilizatorii lor nefiind extrem de satisfăcuți de calitatea rezultatelor foto și video. Poate că noul OnePlus 3T nu va mai lăsa loc de discuții și va fi un camera-phone adevărat.

OnePlus 3T va avea un spațiu de stocare intern de 64GB sau de 128GB, 6GB memorie RAM, un acumulator de 3300mAh și va funcționa pe bazele sistemului de operare Android 7.0 Nougat.

Revin cu detalii la momentul potrivit.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Un nou smartphone OnePlus cu procesor Snapdragon 821 – pe 15 noiembrie

 • November 9, 2016 at 8:38 pm
  Permalink

  hai ca m-ai facut curios… da vad ca s-a scumpit cam mult… unul dintre atuurile lor era pretul… la 500 de euro e deja e un telefon scump.

  Reply
  • November 9, 2016 at 8:39 pm
   Permalink

   Da ma, ca ai cam vrea un snapdragon 821 la 300 de euro. Nu?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *