GoPro recheamă toate dronele Karma la service

 

În ciuda frumoaselor videoclipuri de promovare, se pare că dronele Karma de la GoPro au o bubă la alimentare (sau un defect de fabricație), așa că au fost rechemate în service. Practic, se poate întâmpla ca în timpul zborului, tam-nisam, o astfel de dronă Karma să aibă pierderi de putere și să… cadă. Doamne ferește în capul cuiva (bad karma) sau într-o zonă inaccesibilă, de unde să nu mai poată fi recuperată.

Și totul se întâmplă cu bateriile încărcate la capacitate maximă!

Așa că, producătorul îi sfătuiește pe toți cumpărătorii să returneze dronele achiziționate, cu tot cu accesorii, cât mai curând posibil. Chiar dacă acestora li se pare că drona funcționează impecabil. Aceștia vor primi banii înapoi. Desigur, vor fi stopate și vânzările de drone GoPro Karma până când defectul va fi identificat și remediat. 

Nu este vorba de un număr foarte mare de unități (aprox. 2500 din câte am înțeles) dar cu siguranță este o lovitură de imagine dură pentru compania americană, care oricum avea ceva probleme financiare.

Via.

Motivele? Încă nu au fost stabilite. Dar puteți vedea cum se prăbușesc două dintre drone, în videoclipurile de mai jos.

 

 

Se aude clar în ambele videoclipuri postate pe internet cum se opresc brusc motorașele dronelor, astfel că acestea se prăbușesc imediat pe pământ. În primul chiar lângă cineva. La milimetru l-a ratat…

Alte videoclipuri aici.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “GoPro recheamă toate dronele Karma la service

  • November 9, 2016 at 8:37 pm
   Permalink

   :))) mda… personal habar nu am care sunt mai bune. dar mi-ar placea sa ma joc cu una… macar undeva pe vreun camp…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *