Adaptor USB-C pentru portabilele MacBook

După cum știați, noile portabile MacBook au doar conectică USB-C, așa că pentru atașarea sau conectarea unor accesorii de generație mai veche este nevoie neapărată de un adaptor. csf, ncsf.

Accesoriu USB-C MacBook

Cum este acest adaptor HyperDrive USB-C 5-în-1, cu un preț de aproximativ 50 de dolari. Are un design premium și este construit special pentru modelele MacBook Pro cu ecran de 12 inchi din acest an.

După cum se observă, acest adaptor USB-C de la Hyper are port USB-C, slot microSD, un altul SD, plus încă două porturi USB 3.0. De menționat că permite încărcarea laptopului prin intermediul propriului port USB-C, astfel că poate fi utilizat mai tot timpul.

Sincer să fiu, aș fi vrut să aibă și un port HDMI sau unul miniDP pentru conectarea la un ecran mai mare, fie că este un televizor sau un proiector. Nu văd de ce nu ar funcționa și cu un laptop cu Windows. 

Alte imagini cu acest adaptor USB-C pentru MacBook, mai jos.

Adaptor USB-C Adaptor USB-C Adaptor USB-C

O să tot vă prezint astfel de accesorii, pentru că presupun că tot mai mulți utilizatori de ultraportabile de nouă generație au nevoie de cel puțin unul. 

Adaptor USB-C HooToo

Și am mai găsit între timp încă un adaptor, la fel de interesant. Se numește HooToo și este un adaptor USB-C care poate fi livrat și la noi în țară. Costă 50 de Euro.

Are trei porturi USB 3.0, un slot SDXC și un port HDMI (pentru redare imagini video la rezoluție 4K). Nu-i lipsește un port USB-C pentru încărcarea dispozitivului la care este conectat, un MacBook de exemplu.

Alte imagini cu acest adaptor USB-C de la HooToo, mai jos.

Adaptor USB-C HooToo Adaptor USB-C HooToo

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *