Huawei Mate 9 Pro – Momentan doar în China

Până la urmă Huawei a lansat și varianta Huawei Mate 9 Pro, cu specificațiile lui Porsche Design și momentan numai pe piața din China. Nu se știe încă dacă va fi o variantă comercializată internațional.

Huawei Mate 9 Pro are un ecran Amoled de 5.5 inchi și o rezoluție de 2560×1440 pixeli, procesor Kirin 960, 4GB sau 6GB memorie RAM, stocare internă de 64GB/128GB, camere foto duale Leica. Practic este la fel de performant ca modelul Porsche Desigin, numai că îi lipsește logo-ul cu pricina.

Huawei Mate 9 Pro cu 4GB RAM și 64GB stocare are un preț de 690 de dolari iar modelul cu 6GB RAM și 128GB stocare costă 775 dolari. Altceva față de cel Porsche Design Mate 9 care are un preț de 1500 de dolari. Nu? Mai ales că nu văd nicio schimbare sesizabilă la capitolul design sau al calității materialelor utilizate.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *