De Black Friday la emag.ro ne-am uitat la cerul înstelat

La câtă reclamă s-a făcut, atât la televizor cât și pe internet, experimentul Black Friday la emag.ro a fost din nou unul eșuat vreme de o oră. La fel cum se întâmplă an de an. Anul ăsta a fost chiar mai rău, total black friday pe serverele emag între ore 7.00 și 8.00 dimineața. Nici luminițele steleleor de pe cer nu se mai vedeau.

Au dovedit încă o dată că nu sunt capabili să susțină cum trebuie un eveniment de o așa amploare. Iar o să vină cu comunicate d-alea în care o să anunțe cum au avut ei milioane de utilizatori pe mili-secundă…

Tot ce se poate să fi fost așa. Dar se așteptau cu siguranță că se va întâmpla acest lucru. Și iar au fost depășiți de situație. Și ei dar și ceilalți comercianți care au avut oferte în această zi.

Rușine!

emag

 

6.57 – am gasit produsul dorit, stocul era ok, l-am bagat in cos, dau sa platesc si imi expira produsul direct in cos. nu mai este in stoc!

8.02 – site-ul emag nu functioneaza in continuare, nici mareata aplicație de mobil

8.25 – a inceput sa mearga si am reusit sa plasez in sfarsit o comanda… 

8.51 – iar nu mai functioneaza…

Și m-au fraierit și anul ăsta să dau refresh timp de o oră… Promit că la anul nu se mai întâmplă.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “De Black Friday la emag.ro ne-am uitat la cerul înstelat

 • November 18, 2016 at 8:45 am
  Permalink

  lichidari de stocuri cu profit maxim! ce credeai ca o sa se intample? importatorii si magazinele online prostesc cumparatorii! in special emag!

  Reply
 • November 18, 2016 at 8:48 am
  Permalink

  Niste incapabili! Ai dreptate – Rusine emag!

  Reply
  • November 18, 2016 at 11:04 am
   Permalink

   nu. doar ca nu m-am putut atinge de ei ))))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *