Scule audio mișto de la Panasonic

Continuăm periplul nostru audio pe site-ul Panasonic România, de altfel unul dintre producătorii importanți de electronice și sisteme audio-video la nivel mondial. În continuare am radiocasetofonul cumpărat prin 1993, funcționează fără probleme și acum, așa că nu mă îndoiesc că produsele Panasonic sunt de o calitate foarte bună.

Am găsit pe www.panasonic.ro trei sisteme audio care mi-au atras atenția (prea puține aș completa). Trebuie să constat cu neplăcere că aceștia nu mai au și amplificatoare, receivere și boxe din lemn, așa cum aveau pe vremuri. Iar produsele Technics lipsesc de pe site-ul românesc.

Ca o paranteză, oferta lor mi s-a părut destul de săracă la ora actuală.

Panasonic

Panasonic SC-MAX7000 este un sistem pe care îl văd potrivit în camera unui tânăr, care are plăcerea de a asculta muzică la volum puternic, mai ales că modelul de față este foarte bun și pentru petreceri. Boxele pot fi aranjate după propria plăcere, are iluminare și funcții DJ, plus un bass puternic care să deranjeze toți vecinii.

Are două porturi USB, unul cu funcție de înregistrare, și conexiune bluetooth pentru redarea muzicii de pe dispozitive portabile. Nu-i lipsește un cd-player cu compatibilitate MP3 și nici radio-FM. De asemenea, are 4GB capacitate de stocare internă, pentru o mini-colecție muzicală. Dacă aveți voce, vă puteți folosi cu încredere și de funcția Karaoke.

Din păcate încă nu am aflat prețul de comercializare.

sc-cmax5e-product_imageglobal-1_ro_ro

Nu pot trece cu vederea nici minisistemul portabil Panasonic SC-CMAX5E-K, făcut special pentru a da petreceri oriunde ai chef. Poate fi transportat facil, întocmai ca pe un troller. Are totuși o greutate de 20 de kg.

În rest are cam aceleași funcții ca ale modelului prezentat înainte – bass puternic, funcții DJ, bluetooth pentru redarea muzicii de pe telefon și două porturi USB. Are o putere de 1000W RMS și egalizor pentru a asculta muzica conform propriilor preferințe.

Costă aproximativ 1800 de Lei.

sc-ua7e-product_imageglobal-1_ro_ro

Tare mișto este sistemul 2.1  Panasonic SC-UA7E, cu o formă hexagonală și un design elegant, pretabil amenajărilor interioare într-un stil minimalist.

Are conexiune bluetooth dar și intrări auxiliare, una optică și o alta de analogică. De asemenea, are două porturi USB (unul cu înregistrare) dar și memorie internă de 4GB, pentru colecția muzicală preferată. Nu-i lipsește radio FM. Și cred că este capabil să redea un sound clar și puternic.

Costă aproximativ 450 de Euro.

Și cam atât.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *