Volbeat în concert, filmați cu Google Pixel XL

După nefericita aventură în compania lui Samsung Galaxy Note7, gata-gata să-i pârlească mustățile :))) , prietenul Bogdan s-a orientat către noul smartphone Google Pixel XL. Pe care îl utilizează de ceva vreme deja, mai mult pe acolo prin Anglia, unde s-a mutat. Și despre care mi-a promis că va scrie cât de curând un review. Măcar unul succint.

Până atunci îmi tot trimite poze și filmulețe realizate cu ajutorul lui de pe acele meleaguri occidentale. Cu unele dintre ele chiar mă enervează, pentru că are ocazia să participe la concerte cu formații rock de top, care nu vor veni prea curând pe la noi prin țară. Unele poate chiar niciodată.

Cum este și cazul uneia dintre formațiile mele de suflet, Volbeat. La al cărei concert mr. Bele a fost prezent sâmbătă seara. Și pe care vroiam să-i văd și eu astă-vară la Rock the City în București. Dar nu s-a putut pentru că au anulat prezența lor pe ultima sută de metri. Așa că eu și mulți alții, care își luaseră bilet în special pentru ei, am rămas cu buzele umflate.

Până una alta, hai să vedem Volbeat în concert interpretând o melodie de pe ultimul lor album. Metal de gagici, cum zice Bogdan, anume melodia The Bliss.

 

Și bonus o melodie în concert cu formația Alter Bridge, Watch Over You. Filmată tot cu Google Pixel XL.

 

În ambele situații îmi place sunetul captat, destul de ok.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *