Gigabyte Brix, acum și cu placă grafică Nvidia GeForce GTX 1070

Gigabyte comercializează mini-computerele Brix de ceva timp, chiar am văzut câteva modele și la noi în țară. Iată că acum au anunțat un model Gygabyte Brix cu un design schimbat și placă grafică Nvidia GeForce GTX 1070, dedicat în special pasionaților de jocuri electronice.

Gigabyte Brix

Gigabyte Brix are un sistem de răcire care trage aerul rece de la bază iar pe cel cald îl eliminină prin partea superioară. De asemenea, are un sistem de iluminare care permite alegerea culorilor preferate.

Specificațiile acestui sistem sunt următoarele

  • Procesor Intel Core i7-6700K
  • 16GB memorie RAM
  • stocare pe un SSD de 240GB tip M.2 și pe un hard disk de 1TB
  • conectică – 1 port Thunderbolt 3 cuUSB-Tip C, 1 port USB 3.1, 5 porturi USB 3.0, 1x HDMI, 1x Ethernet
  • Wi-Fi AC
  • suport pentru sistem audio cu 5.1 canale

Cu siguranță că este un computer capabil să susțină o paletă largă de activități electronice, de orice gen. Iar pe pasionații de gaming s-ar putea să-i mulțumească în aproape orice titlu recent.

Bănuiesc că acest Gigabyte Brix va fi prezentat oficial la CES 2017 în Las Vegas.

Mai multe detalii în pagina oficială Gigabyte.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *