CES 2017: Samsung H7, o frumoasă boxă wireless

Samsung anunță pentru CES 2017 în Las Vegas boxa wireless Samsung H7, cu o carcasă metalică și design simplu și curat, de efect.

Noua boxă Samsung H7 este capabilă să redea sound stereo la o calitate foarte bună pe 32 de biți, cu un răspuns în frecvență de până la 35Hz pentru sunetele joase. Așa că, pe hârtie, promite redarea unui sunet de o calitate foarte bună, care ar putea mulțumi chiar și pe cei pretențioși. Rămâne de văzut dacă este chiar așa.

Din câte am înțeles, boxa wireless Samsung H7 permite ascultarea muzicii sau știrilor prin intermediul unor servicii de streaming online. Nu s-a menționat care vor fi acestea. 

Nu am aflat încă când va fi disponibilă la comercializare și nici la ce preț. Dar vom reveni cu detalii.

Sursa.

Samsung H7

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *