ASUS ROG GX501 – Laptop de gaming ultrasubțire pregătit pentru CES 2017?

Din câte știu și taiwanezii de la ASUS vor fi prezenți la show-ul electronicelor din America, CES 2017. Până acum aveam idee că vor anunța acolo noul ASUS Zenfone Zoom, un smartphone cu cameră foto duală.

Se pare că vor avea ceva noutăți interesante și la capitolul laptopuri de gaming ROG – cum este acest ASUS ROG GX501 care are o grosime de numai 16.65mm!!! Și într-o carcasă atât de compactă au reușit să integreze un procesor Intel Core i7-7700HQ și o placă grafică Nvidia GTX 1080!!! Mda… îi concurează serios pe cei de la Razer cu acest laptop.

Alte specificații – ecran de 15.6 inchi cu rezoluție 4Kși tehnologie G-Sync, stocare pe SSD-uri și memorie RAM de până la 24GB. Văd că și design-ul este ușor schimbat iar pe touchpad-ul este în locul tastaturii numerice.

Revin cu detalii despre acest impresionant ASUS ROG GX501 cât de curând.

ASUS ROG GX501

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *