Canon Powershot G9X Mark II – Pregătită pentru CES 2017

La CES 2017 în Las Vegas vor fi anunțate și noile generații de camere foto ale principalilor producători niponi. Iar Canon Powershot G9X Mark II va fi cu siguranță una dintre vedetele camerelor foto compacte de acolo.

Pe internet au apărut deja primele imagini de produs dar și câteva dintre specificațiile acestei camere foto compacte.

  • Senzor de 20MPix
  • Lentile 10.2-30.6mm (28-84Mm) cu diafragmă F2.0-4.9
  • Procesor de imagine DIGIC 7
  • Filmare Full HD, presupun că la 60fps
  • Ecran LCD de 3.0 inchi
  • Carduri: SD / SDHC / SDXC
  • Dimensiuni: 98.0 x 57.9 x 31.3 mm.

După cum se observă, noua cameră are un zoom optic 3X și dispune de un procesor mai performant, Digic 7, față de modelul precedent G9X care avea unul Digic 6. Iar inelul din jurul obiectivului permite un control manual destul de rapid.

De asemenea, nu are un vizor electronic, așa că putem spune că este o compactă dedicată în special fotografilor amatori. Normal, este o cameră cu dimensiuni compacte și o greutate mică, astfel că poate fi purtată extrem de facil.

Revenim cu detalii despre Canon Powershot G9X Mark II cât de curând. Bănuiesc că va fi o cameră foto destul de scumpă.

Canon Powershot G9X Mark II Canon Powershot G9X Mark II

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *