ASUS Zenfone AR cu tehnologie Google Tango – Va fi prezentat la CES 2017

Împreună cu noul ASUS Zenfone Zoom cu cameră duală, taiwanezii vor prezenta la CES 2017 în Las Vegas și un smartphone cu tehnologie Google Tango – ASUS Zenfone AR, pentru realitate augmentată.

Acesta va fi motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon 821 și va fi compatibil cu aplicațiile de realitate virtuală pentru Daydream VR de la Google, cum ar fi Street View, YouTube, Netflix, HBO, Hulu sau jocurile Fantastic Beasts, Need for Speed, Gunjack 2 și Lego BrickHeadz.

ASUS Zenfone AR

Nu este primul smartphone cu Google Tango, cei de la Lenovo au lansat primii așa ceva. Dar modelul ASUS Zenfone AR va dispune de un procesor cu mult mai puternic, astfel că experiența realității augmentate va fi mai optimă, mai fluidă la nivel grafic.

La cum arată camera de pe spatele acestui telefon, nu m-ar mira să fie chiar acel Zenfone Zoom. Dar se pare că va fi primul smartphone care va dispune atât de aplicații de realitate augmentată, cât și de cele pentru realitate virtuală.

ASUS CES 2017

Rămâne de văzut ce și cum va fi. Pentru că alte surse împrăștie zvonuri cu un smartphone ASUS și un procesor Snapdragon 835.

ASUS va susține conferința de presă în data de 4 ianuarie. 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *