CES 2017 – ASUS VivoPC X, mini computer pentru realitatea virtuală

ASUS prezintă la CES 2017 în Las Vegas mini-pc-ul ASUS VivoPC X cu procesor Intel Core i5 Kaby Lake, 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de până la 512GB și placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, tocmai bună pentru aplicații de realitate virtuală.

Normal, dacă vreți un computer mai puternic, ar trebui să vă orientați către unele cu placă grafică Nvidia GTX 1080 sau Nvidia GTX 1070. Care va fi mai voluminos, pentru că va avea nevoie de un sistem de răcire mai performant.

ASUS VivoPC X are două porturi HDMI și unul DisplayPort, cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-Sync, patru porturi USB 3.1 și încă două USB 2.0 pentru periferice.

ASUS VivoPC X va fi disponibil pe piață din luna martie, la un preț de 799 dolari.

ASUS VivoPC X

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *