O nebunie de all-in-one, de la HP (prezentat la CES 2017)

Ce părere aveți de nebunia asta de sistem all-in-one de la HP? Nu-i așa că arată al naibii de bine? Se numește HP Envy 34-b010 și are un ecran curbat cu o diagonală de 34 de inchi și cu o rezoluție de 3440 x 1440 pixeli. Ecranul are rame atât de subțiri încât pare că ar pluti deasupra unității principale (din talpă).

Este motorizat de un procesor Intel Core i7-7700T tactat la 2.9GHz, de 16GB memorie RAM și de o placă grafică AMD Radeon RX 460 cu 4GB VRAM. Stocarea se face pe un SSD tip M.2 de 256GB, la care se adaugă un hard disk de 1TB.

Pentru o experiență multimedia completă, computerul all-in-one HP Envy 34 are încorporat un sistem audio Bang&Olufsen cu patru speakere. Mai mult, pe unitatea de bază există un sistem de încărcare prin inducție electromagnetică pentru smartphone-uri.

Nu am aflat încă un preț pentru acest frumos sistem all-in-one HP Envy 34. Dar bănuiesc că vom afla detalii cât de curând.

HP Envy 34

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *