Ultima Legiune, în regia Lenovo (la cinema CES 2017)

 

Lenovo lansează tot la CES 2017 gama de portabile de gaming Legion. O legiune destul de pipernicită momentan, cu numai doi legionari în componență – Lenovo Legion Y720 și Lenovo Legion Y520.

Noile portabile sunt capabile să ofere o experiență de joc optimă: sunt compatibile cu tehnologiile VR, au plăci grafice NVIDIA, sistem de sunet certificat Dolby și procesoare Intel Core i7-7700HQ. Ambele cu un design modern și tastatură cu iluminare de fundal, chiar de tip RGB în cazul modelului Legion Y720. 

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520 are un ecran IPS cu diagonală de 15.6 inchi  şi rezoluţie 1920×1080 pixeli, cu finisare anti-reflexie. Dispune de procesor Intel Core i7 Kaby Lake, plăci grafice  Nvidia GTX 1050 Ti, până la 16GB memorie RAM şi stocare de maxim 2TB.

Sistemul de sunet are două difuzoare Harman de 2W certificate Dolby iar la capitolul conectivitate se laudă cu un port USB-C, două porturi USB 3.0, un altul USB 2.0, HDMI, un altul Ethernet, cititor de carduri și conectori pentru căști și microfon.

Lenovo Legion Y720

Lenovo Legion Y720 are tot un ecran IPS de 15.6 inchi dar care poate fi dotat opțional cu rezoluție 4K. Are același procesor, tot până la 16GB memorie RAM, tot până la 2TB capacitate de stocare internă. Dar poate fi echipat cu o placă grafică Nvidia GeForce GTX 1060 cu 6 GB VRAM.

Lenovo Legion Y720 are speakere JBL și un subwoofer, tot cu certificare Dolby Atmos. La capitolul conectică stă în felul următor – USB-C cu Thunderbolt, trei port-uri USB 3.0, unul HDMI, un DisplayPort şi Ethernet, plus jack-urile pentru căști și microfon. 

Parcă aș fi vrut să văd și un laptop de gaming de genul ăsta cu placă grafică GTX1070 sau, de ce nu, cu una GTX 1080.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *