Lenovo face show la CES 2017 în Las Vegas

Lenovo sunt printre primii integratori care au anunțat noi sisteme portabile la CES 2017 în Las Vegas, toate bazate pe generația a 7-a de procesoare Intel.

Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Noua ediție Lenovo Thinkpad X1 Carbon atrage în primul rând prin silueta extrem de subțire, cu o greutate de numai 1.13Kg. Este motorizat de procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7, are până la 16GB memorie RAM, stocarea se face pe SSD-uri de până la 1TB și promite o autonomie de până la 15 ore.

Lenovo Thinkpad X1 Carbon are un ecran IPS de 14 inchi cu rezoluție WQHD sau Full HD și vine cu tehnologie Windows Hello pentru autentificare. După cum se observă, stă destul de ok și la capitolul conectică.

Va fi pe piață din februarie, cu prețuri de la 1350 de dolari.

Thinkpad X1 Tablet

Thinkpad X1 Tablet este o tabletă care mi-a plăcut destul de mult, mai ales că am avut ocazia să o utilizez anul trecut. Este una dintre acele tablete gen Surface pe care poți lucra cu adevărat.

Are un ecran IPS de 12 inchi cu rezoluție 2K iar configurațiile acesteia sunt asemănătoare celor de pe ultraportabilele Lenovo Thinkpad X1 Carbon – procesoare Intel Kaby Lake, stocare pe SSD-uri de până la 1TB și până la 16GB memorie RAM. Promite o autonomie de până la 10 ore cu acumulatorul încoporat, plus încă 5 ore dacă i se atașează modulul de Productivitate.

Va fi pe piață din luna martie cu prețuri de la 950 de dolari.

Lenovo Thinkpad X1 Yoga

Iată că linia de portabile Thinkpad are acum și un convertibil, care se poate transforma în tabletă prin rotirea ecranului la 360 de grade. Se numește Lenovo Thinkpad X1 Yoga, are un ecran de 14 inchi, chiar și de tip OLED (cu o rezoluție de 2560×1440 pixel), și configurații asemănătoare ultraportabilului sau tabletei Thinkpad prezentate mai înainte.

Promite o autonomie de până la 16 ore. Modelul cu ecran OLED are o autonomie de până la 10 ore.

Specificațiile complete, în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *