Dell Latitude 5285 – Clonă de Surface prezentată la CES 2017

Iată că și Dell are acum propria clonă de Surface, adică o tabletă pe care poți lucra cu adevărat. Prezentată la CES 2017, această tabletă Dell Latitude 5285 are un ecran de 12.3 inchi în format 3Ș2 cu o rezoluție de 1920×1280 pixeli.

Tableta cu Windows Dell este motorizată de noua generație de procesoare Intel Kaby Lake cu un chipset grafic Intel 620, are până la 16GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri cu o capacitate de până la 1TB.

Normal, vine însoțită de o husă de protecție cu tastatură încorporată și stă destul de bine la capitolul conectică – are două porturi USB-C, unul USB 3.0, un slot pentru carduri microSD și, opțional, slot pentru microSIM-uri 4G.

Pentru cei care au nevoie de o securizare suplimentară, Dell le pune la dispoziție suplimentar slot SmartCard, senzor de amprente sau cititor NFC SmartCard.

Dell Latitude 5285 va fi la comercializare din luna februarie, cu prețuri de la 900 de dolari.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *