HP Spectre x360 – Un portabil convertibil deosebit (CES 2017)

 

HP a prezentat la CES 2017 și noul portabil convertibil cu ecran de 15.6 inchi HP Spectre x360. Normal, acesta se poate transforma în tabletă prin rotirea ecranului la 360 de grade.

HP Spectre x360 are un ecran IPS de 15.6 inchi cu rezoluție 4K, procesoare Intel Core Kaby Lake, placă grafică Nvidia GeForce 940MX, 16GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri cu o capacitate de până la 1TB. Se laudă cu o autonomie de utilizare de până la 12 ore iar acumulatorul se încarcă de la 0 la 90% în numai 90 de minute.

HP Spectre X360

HP Spectre x360 are tastatură cu iluminare de fundal, sistem audio stereo Bang&Olufsen, cameră cu infraroșu și tehnologie Windows Hello și destul de multe porturi de conectare – două porturi USB-C, unul USB-A, HDMI dar și slot SD. Cântărește aproximativ 2Kg.

Va fi pe piață din luna februarie cu prețuri de la 1300 de dolari în sus.

Arată foarte bine dar eu aș fi preferat un model cu ecran de 13.3 inchi, implicit mai compact și mai ușor de transportat.

HP Spectre X360

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *