Kingston prezintă la CES 2017 un stick usb cu o capacitate de 2TB!

Kingston lansează la CES 2017 stick-ul USB DataTraveler Ultimate GT (Generation Terabyte) cu o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0). Practic, ai un mini hard disk de pus la chei sau în buzunar, după bunul plac al fiecăruia.

DataTraveler Ultimate GT are o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc pentru a rezista la șocuri. Acesta vine cu capacități de 1TB și 2TB și este operațional între temperaturi de la -25°C și până la 60°C. Ce puteți stoca pe un astfel de stick usb se poate vedea în tabelul de referință Kingston de aici.

Nu are conector USB-C, ci doar unul normal USB-A. Așa că, pentru a-l utiliza cu noile ultrabook-uri care au numai conectori USB-C va trebui să apelați la un adaptor special.

Kingston DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din luna februarie pe piață și are o garanție de 5 ani. Nu va fi deloc ieftin, asta cu siguranță.

Kingston

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *