ASUS Zenbook 3 Deluxe – Ultraportabil cu ecran de 14 inchi și 1.1Kg în greutate (CES 2017)

ASUS Zenbook 3 este un ultraportabil care mi-a plăcut chiar foarte tare, fiind poate unul dintre cele mai atrăgătoare la ora actuală. Iată că la CES 2017 a fost prezentat fratele lui mai mare, ASUS Zenbook 3 Deluxe, care are un ecran de 14 inchi în forma unuia de 13 inchi. Adică care are rame extrem de subțiri în jurul ecranului.

Era nevoie de un astfel de ultraportabil, pentru că nu toată lumea agreează un ecran mic de 12.5 inchi, așa cum are ASUS Zenbook 3.  Și culmea, acest ASUS Zenbook 3 Deluxe cântărește numai 1.1Kg!!! Doar 190 de grame în plus față de frățiorul mai mic.

La capitolul specificații se mai laudă cu un procesor Intel Core i7-7500U, cu 16GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare de până la 1TB, pe SSD. Ultraportabilul ASUS are nu mai puțin de  3 porturi USB-C, dintre care două au tehnologie Thunderbolt încorporată.

ASUS Zenbook 3 Deluxe va fi pe piață abia în luna mai, la un preț de aproximativ 1700 de dolari.

ASUS Zenbook 3 Deluxe

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *