CES 2017 – SanDisk anunță un stick USB de 256GB cu viteze de până la 420MB/s

În timp ce alții anunță stick-uri USB cu 2TB capacitate de stocare, SanDisk le lasă cu capacități de stocare mai raționale dar le face mai rapide. Cum este acest Extreme Pro USB 3.1, care se laudă cu viteze de transfer demne de un SSD pe SATA.

După cum afirmă cei de la SanDisk, stick-ul Extreme Pro este capabil să transfere date cu 420MB/s la citire și cu până la 380MB/s la scriere. Ceea ce înseamnă că un film în 4K ar trebui să se transfere în numai 15 secunde pe el, normal, dacă este copiat de pe un computer puternic, cu USB 3.1. 

Normal, SanDisk Extreme Pro cu 256GB nu este deloc ieftin, ci va costa aproximativ 180 de dolari. Va fi pe piață de luna viitoare.

SanDisk Extreme Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *