Casio WSD-F20 – Tot cu Android Wear dar cu GPS și hărți color (CES 2017)

 

Îmi place foarte tare cum arată acest smarwatch Casio WSF-F20, pare rezistent, bine făcut, plus că este rezistent la scufundările în apă până la o adâncime de 50 de metri. Mai mult, are și GPS cu hărți color pentru orientarea în teren, astfel că se poate dovedi extrem de util celor plecați în drumeții sau aventuri. De menționată că hărțile pot fi descărcate pentru utilizare offline (fără internet).

Numai că utilizatorii ar cam trebui să aibă și o baterie externă la ei, pentru că acest ceas inteligent Casio WSF-F20 are o autonomie de numai 24 de ore, la o utilizare activă (cu GPS și celelalte funcții). La o utilizare în mod ceas are o autonomie de până la o lună.

Casio WSD-F20

Casio WSD F-20 are un ecran LCD de 1.32 inchi, cu o rezoluție de 320×330 pixeli. De asemenea, are senzor de presiune, accelerometru, compas magnetic și permite monitorizarea diferitelor activități fizice (mers pe jos, mers pe bicicletă) dar și a unor activități recreative de genul pescuitului sau sporturilor pe apă.

Funcționează cu sistem de operare Android Wear și va fi pe piață din luna aprilie la un preț de aproximativ 500 de dolari.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *