Dell OptiPlex 7050 – Un mini-pc pentru companii (CES 2017)

Dell a prezentat la CES 2017 și mini pc-ul Dell OptiPlex 7050, cu o formă compactă și procesoare Intel de cea mai nouă generație.

Acesta poate fi configurat cu procesoare Intel Core i3, i5 sau i7 Kaby Lake dar și cu versiunile anterioare Skylake, poate avea până la 64GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri sau hard disk-uri de 2.5 inchi. Opțional au suport pentru plăci grafice AMD Radeon R5 430 cu 2GB VRAM sau AMD Radeon R7 450 cu 4GB VRAM.

Practic, acest sistem Dell OptiPlex 7050 poate fi o adevărată bestie pe birou, utilă chiar și pentru sarcini complexe. Normal, nu-i lipsește nimic la nivel de conectică – ethernet gigabit, opțional modul Wi-Fi, nu mai puțin de 10 porturi USB (dintre care șase sunt USB 3.0 – 1xUSB-C, 5x USB-A).

Mișto drăcia asta, plus că nu consumă nici foarte mult. Așa că poate fi făcută și o economie serioasă la curent într-o companie cu sute sau mii de astfel de mini-pc-uri.

Dell OptiPlex 7050 va fi disponibil pe piața de luna viitoare, cu prețuri de la 680 de dolari.

Specificațiile complete, în continuare.

Dell Optiplex 7050

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *