Garmin Fenix 5 – noua serie de ceasuri inteligente a fost anunțată la CES 2017

 

Cu siguranță cele mai interesante ceasuri inteligente lansate la CES 2017 sunt cele din seria Fenix 5 de la Garmin – cu GPS, hărți pentru navigare și monitorizarea diverselor activități fizice sau recreative. Această nouă serie este compusă din trei ceasuri – Fenix 5, Fenix 5S și Fenix 5X.

Toate au senzor pentru puls, pot monitoriza activitățile zilnice și au o autonomie destul de ok. De asemenea, permit schimbarea curelelor în funcție de preferințe – există modele din silicon, metal și chiar din piele. Vin în diferite variante de mărime, unele cu geam rezistent la zgârieturi din safir.

Toate ceasurile fenix 5 pot fi utilizate la înot, alpinism, pe bicicletă sau la alergare. Au senzor de puls, navigație, compas pe 3 axe, altimetru, barometru, giroscop, GPS și GLONASS. Sunt ceasuri rezistente și pot fi scufundate până la o adâncime de 100 de metri în apă. De asemenea, pot fi conectate la telefonul din dotare pentru afișarea notificărilor.

Garmin fenix 5

La capitolul autonomie, ceasurile Fenix 5 stau în felul următor

 • Fenix 5 – până la 2 săptămâni în mod smartwatch, până la 24 de ore cu GPS și până la 100 de ore în modul UltraTrac cu economie de baterie
 • Fenix 5X – până la 12 zile în mod smartwatch, până la 20 de ore cu GPS și până la 50 de ore în modul UltraTrac cu economie de baterie
 • Fenix 5S – până la 8 zile în mod smartwatch, până la 13 de ore cu GPS și până la 50 de ore în modul UltraTrac cu economie de baterie

Ceea ce nu e rău deloc.

Toate au un corp din oțel inoxidabil. Fenix 5S are un cadru de 42mm și un ecran color cu o rezoluție de 218×218 pixeli. Fenix 5 este un pic mai mare, cu un cadru de 47mm și o rezoluție a ecranului de 240×240 pixeli. Iar cel mai mare dintre ele este modelul Fenix 5X, cu un cadru de 51mm și o rezoluție de 240×240 pixeli.

Toate specificațiile sunt disponibile deja pe site-ul oficial Garmin.

Prețurile pentru Price Fenix 5 și fenix 5X pornesc de la 600 de dolari iar Fenix 5S Sapphire și Fenix 5S au prețuri de start de la 700 de dolari.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Garmin Fenix 5 – noua serie de ceasuri inteligente a fost anunțată la CES 2017

  • January 11, 2017 at 8:03 am
   Permalink

   da, ai dreptate. modific.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *