HP Elitebook x360 – Ultraportabil convertibil de business (CES 2017)

HP a prezentat la CES 2017 și ultraportabilul convertibil HP EliteBook x360, dedicat în special mediilor de business. Acesta va fi disponibil pe piață din această lună, cu prețuri de la 1280 de dolari.

HP EliteBook x360 arată bine, îmi place. Are o carcasă din aluminiu și o grosime de numai 14.95mm. Și cântărește numai 1.28Kg. Și nu este deloc firav, ba din contră, este certificat conform unor standarde de rezistență MIL STD 810G. Și, deși este un portabil subțire și ușor, s-a găsit loc pentru ceva porturi necesare la conectarea accesoriilor externe – 2 USB 3.0, USB Tip-C, HDMI și slot MicroSD.

Acesta are un ecran de 13.3 inchi cu rezoluție UltraHD, protejat cu Corning Gorilla Glass, procesoare Intel Core Kaby Lake, până la 16GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri conectate prin PCIe. 

HP EliteBook x360 promite o autonomie de utilizare de până la 16 ore. Vine cu Windows 10 Pro preinstalat.

hp elitebook x360

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *