Cum arată mașina viitorului în viziunea Panasonic? Video de la CES 2017.

Să nu ne mirăm dacă peste vreo 10-15 ani mașinile inteligente și 100% electrice vor fi ceva obișnuit pe șosele. Pentru că văd că producătorii auto împreună cu cei de electronice lucrează împreună pentru a dezvolta noi tehnologii pentru mașinile viitorului. Este clar că mașina viitorului va fi dependentă tot mai mult de sisteme electronice conectate la internet și interconectate cu tot felul de alte sisteme de monitorizare a traficului.

Cum este și acest concept Panasonic, a cărui prezentare o puteți urmări în videoclipul de mai jos. Ai acces în mașină prin recunoaște facială, există un profil de setări ale șoferului cu toate preferințele (audio, navigație, poziționare scaun etc), fiecare pasager poate asculta ce muzică vrea, independent de ceilalți, panouri de afișaj mai mari, care arată o mulțime de informații etc.

Hai să vedem ce face Panasonic împreună cu Chrysler.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *