Nokia 6 este disponibil comercial în China

 

Se pare că HMD nu a mai avut răbdare până la MWC 2017 și a anunțat deja primul smartphone Nokia, disponibil comercial doar în China momentan. Se numește Nokia 6, are specificații de nivel mediu și costă 245 de dolari.

Nokia 6 are un ecran de 5.5 inchi cu rezoluție Full HD (1920×1080 pixeli) acoperit cu un geam curbat 2.5D, un procesor Snapdragon 430, 4GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64GB, plus slot microSD.

Are o cameră principală cu un senzor de 16Mpix și sistem de focalizare cu detecție de fază, sistem audio compatibil Dolby Atmos cu speakere stereo, senzor de amprente și un acumulator de 3000mAh. Mă gândesc că are o autonomie destul de ok, mai ales că procesorul este unul entry-level.

Telefonul arată bine, pare a avea o carcasă metalică iar butoanele de control sunt fizice, poziționate în afara ecranului. Senzorul de amprente se află în butonul Home.

Nokia 6 vine cu sistem de operare Android 7 Nougat. În orice caz, vom mai vedea curând și alte telefoane Nokia de la HMD.

Nokia 6

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *