De weekend – Iarna la Muzeul Satului din București

Vreme frumoasă astăzi în București, așa că ne-am zis să dăm o tură prin unul dintre locurile noastre preferate – Muzeul Satului. De altfel cred că este și singurul loc din București în care zăpada încă mai este albă și curată… imaculată.

Zis și făcut, am ajuns acolo cu mijloacele de transport în comun și ne-am plimbat vreme de aproape două ore pe aleile deszăpezite ale Muzeului. Mă rog, pe unde era deszăpezit, pentru că am făcut și singurei cărări prin zăpada adâncă de 50 de centimetri până la unele căsuțe.

Ne-am simțit extraordinar, ne-am relaxat și, normal, am făcut o mulțime de poze acolo. De data asta cu un telefon – ASUS Zenfone 3

Și ce ar fi mers o țuică fiartă sau un vin fiert, pe care să le fi băut acolo, în aer liber. Din păcate, nu am găsit așa ceva…

Câteva imagini de iarnă din Muzeul Satului într-o frumoasă și însorită zi de ianuarie, în continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *