ASUS Zenpad 3S 10 LTE – Tabletă cu Android și suport 4G

 

ASUS este cam printre puținii producători serioși care mai lansează și tablete cu sistem de operare Android, cam un model cu adevărat important și interesant pe an. De exemplu, acum doi ani vă prezentam detalii despre modelul ASUS Zenpad S 8.0  iar anul trecut despre cel Zenpad 3S 10.

Iată că la început de 2017 anunță tableta cu Android Zenpad 3S 10 LTE, cu ecran de 9.7 inchi și suport 4G LTE, pentru cei care au nevoie de conexiune la internet oriunde s-ar afla.

Noua tabletă ASUS Zenpad 3S 10 LTE are un ecran de 9.7 inchi cu o rezoluție de 2048×1536 pixeli , un procesor Qualcomm Snapdragon 650, 4GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 32GB, plus card microSD pentru extinderea acesteia.

ASUS Zenpad 3S 10 LTE are o cameră foto principală de 8MPix, încă una frontală de 5Mpix și suport pentru un stylus performant.

Are un acumulator de 7800mAh care promite o autonomie de până la 16 ore. Tableta cântărește numai 490 de grame și are o grosime de 5.8mm, astfel că poate fi manevrată extrem de facil.

Prețul acestei tablete este pe undeva pe la 450 de dolari. Sunt curios dacă o să fie prezentă la comercializare și în România.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *