Iarna la Castelul Peleș

În această mini-vacanță am dat o fugă de câteva zile prin Sinaia, să ne relaxăm puțin la aer curat dar și pentru a-l mai pune pe al nostru puștiulică pe schiuri.

Normal, nu am ocolit unul dintre locurile noastre preferate de acolo, anume Castelul Peleș și tot domeniul regal pe care acesta îl străjuiește. Ne-am plimbat vreme de vreo două ore pe acolo, pe la Castel, pe la Pelișor, până ne-a doborât gerul. Apoi am băut o ciocolată caldă la terasa cu tunuri și, normal, în tot acest timp am făcut destule poze cu telefonul din dotare – un ASUS Zenfone 3 mai exact.

Ce a ieșit puteți vedea în continuare.

Clar este că și cu un telefon de nivel mediu poți obține rezultate chiar ok în anumite condiții. Iar un telefon de genul ASUS Zenfone 3 este unul dintre cele mai performante la acest capitol, printre terminalele din categoria sa. După cum mi-a dovedit în aceste aproape cinci luni de utilizare.

Practic, nu prea am scos aparatul foto în acea zi din geantă, am făcut poze doar cu telefonul Zenfone 3. De altfel capabil să ofere rezultate foto-video de o bună calitate în lumină naturală, astfel că se poate dovedi de folos chiar și în vacanțe.

De menționat că modelul ASUS Zenfone 3 ZE520KL are acum un preț de numai 1200 Lei (3GB memorie RAM, 32GB capacitate de stocare internă, Snapdragon 625 și aceeași cameră de 16Mpix).

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Iarna la Castelul Peleș

 • February 12, 2017 at 10:01 pm
  Permalink

  da’ niste poze la Matterhorn pe cand?

  Reply
  • February 12, 2017 at 10:12 pm
   Permalink

   cândva… mi-ar plăcea să ajung și pe acolo, de ce să nu o recunosc… poate vreodată voi avea ocazia… și mai sunt multe alte locuri frumoase pe care aș vrea să le văd…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *