ASUS ROG GR8 II – Anunțat oficial pentru România

Recent vă spuneam că va apărea cât de curând și la noi în țară oferta de sisteme de gaming ROG de la ASUS, desktop-uri și laptopuri, plus tot felul de accesorii. Iar astăzi au prezentat oficial în cadrul unei mini-conferințe noul… mini-sistem de gaming ASUS ROG GR8 II.

Cu o formă compactă și un design atrăgător în nuanțe cromatice de roșu și negru, ASUS ROG GR8 II impresionează și din punct de vedere al fișei tehnice – cu procesoare Intel Core i7-7700 sau i5-7400 de generație Kaby Lake, până la 32GB memorie RAM, stocare pe SSD tip M.2 de până la 512GB și hard disk-uri cu o capacitate de până la 1TB și placă grafică Nvidia GeForce GTX 1060. O configurație puternică de altfel, care poate fi de folos atât în jocuri cu o grafică complexă cât și la orice altă sarcină digitală.

Sistemului ASUS ROG GR8 II nu-i lipsește un modul Wi-Fi AC pentru conectarea la o rețea wireless și nici porturile necesare pentru atașarea accesoriilor externe – 4x USB 3.0, 1x USB-C, 2x HDMI 2.0, 1x DP1.4, 1x RJ45 Gigabit etc.

Fiind atât de compact, mă gândesc că poate avea și rol de HTPC într-un living generos, conectat la un televizor mare cu rezoluție 4K și în rol central al divertismentului multimedia.

 Din câte am aflat, ASUS ROG GR8 II este disponibil deja pe piața românească, în diverse configurații. Prețurile pornesc de la aproximativ 5400 lei (TVA inclusiv).

Sper să am ocazia să îl folosesc cât de curând. Dar mai ales puștiulică (în weekend-uri o să aibă voie la el, în rest… școală).

ASUS ROG GR8 II ASUS ROG GR8 II ASUS ROG GR8 II

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *