Huawei Watch 2 – Va fi lansat la MWC 2017

Pe lângă smartphone-urile Huawei P10 și Huawei P10 Plus, chinezii vor anunța duminică la MWC 2017 în Barcelona și noua versiune a ceasului lor inteligent – Huawei Watch 2.

Dacă îmi aduc bine aminte, primul lor smartwatch a fost apreciat pentru eleganța design-ului, fiind unul dintre cele mai frumoase gadget-uri de gen la acel moment. Iată că noul Huawei Watch 2 are un look mai sportiv, cu o carcasă acoperită cu plastic în diverse culori.

Pesemne că se va adresa în special pasionaților de mișcare și fitness. De asemenea, bănuiesc că va fi rezistent la scufundările în apă.

Sau poate, cine știe, vor fi două versiuni – una mai elegantă și alta sport… Rămâne de văzut.

După cum se vede, noul Huawei Watch 2 va avea și capabilități telecom, având slot nano-sim pentru conectarea la providerii de telefonie.

Vine cu sistem de operare Android Wear 2.0, așa că bănuiesc că nu va străluci la capitolul autonomie. Ceea ce este un handicap major din start. Producătorii trebuie să înțeleagă că utilizatorii nu vor cumpăra ceasuri inteligente cu o autonomie doar pentru o zi. Nu își au rostul, sunt inutile!

Huawei Watch 2

După cum se observă, noul ceas inteligent Huawei Watch 2 are senzor pentru măsurarea pulsului. Lângă acesta se află un conector magnetic pentru încărcare.

Păcat de autonomie, pentru că este un ceas care îmi place cum arată. Revin cu alte detalii la momentul oportun.

Sursa.

Huawei Watch 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *