Noi sisteme audio mișto de la Panasonic, care se pot interconecta între ele

Panasonic este unul dintre cei mai importanți producători de electronice la nivel mondial, cu scule audio performante, pe care este o adevărată plăcere să asculți ritmurile preferate. Am răsfoit din nou site-ul românesc al acestui producător unde mi-au atras atenția noi scule audio compacte și care promit un comportament remarcabil.

Mai mult, toate fac parte din noua gamă ALL, astfel că se pot interconecta între ele pentru a asculta aceeași muzică în camere diferite ale aceleiași case. Astfel că muzica sau posturile de radio pot fi redate din aproape orice sursă. Mai mult, prin intermediul tehnologiei Qualcomm AllPlay Radio oferă acces la aplicații online de genul TuneIn, Spotify, Aupeo! sau Napster.

Panasonic SC-ALL5CDEG

Primul model care mi-a atras atenția este Panasonic SC-ALL5CDEG, un sistem audio compact perfect pentru o cameră de mici dimensiuni, poate chiar și într-un living. Are cd-player, port USB compatibil MP3 și flac, tuner RDS dar și intrare auxiliară de 3.5mm, redarea muzicii fiind posibilă la o putere de 40W RMS. Normal, are Wi-Fi în banda de 2.4GHz și 5GHz, port Ethernet, Bluetooth plus DLNA sau NFC pentru o conectare rapidă la playere externe.

Specificațiile complete pe site-ul Panasonic România.

Panasonic SC-ALL05

Mai compactă dar portabilă, Panasonic SC-ALL05 poate fi așezată în orice loc ai chef să asculți muzică. Are acumulator cu o autonomie de până la 9 ore. Este și rezistentă la apă, așa că poate fi utilizată fără reținere chiar și la exterior. Face parte și ea din categoria de scule audio Panasonic ALL, așa că permite redarea muzicii din orice sursă sau poate fi împerecheată cu alte echipamente din aceeași gamă.

Este stereo cu o putere de 20W RMS, are Bluetooth, Wi-Fi și radio FM. Mai multe detalii pe site-ul oficial Panasonic Romania.

Panasonic SC-ALL2EG

Nu în ultimul rând, mi-a plăcut modelul mono Panasonic SC-ALL2EG care poate fi împerecheat cu încă o boxă de același gen pentru sunet stereo. Are o putere de 40W RMS, funcție de ceas, radio FM, Wi-Fi și Bluetooth, plus intrare auxiliară de 3.5mm. Astfel că permite redarea muzicii din aproape orice sursă, chiar și de pe alte sisteme compatibile din gama ALL de la Panasonic.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Panasonic România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *