MWC 2017 – Cum arată LG G6

Mai sunt doar câteva ore până la anunțul oficial al noului smartphone LG G6 dar iată că imaginile lui au apărut deja pe internet, într-o notificare pe twitter a celor de la Qualcomm. Sunt imagini oficiale, de produs, astfel că putem vedea terminalul LG G6 în toată splendoarea lui.

Normal, mai multe detalii vom afla în cadrul evenimentului oficial, care se va desfășura de la orele 13.00 (ora României).

După cum se observă, LG G6 are în continuare un sistem dual de camere, cu senzori de 13 Mpix după cum s-a zvonit. Iar senzorul de amprentă este poziționat pe spate, sub camerele foto.

De asemenea, se vede cum ecranul ocupă aproape în totalitate suprafața frontală, astfel că nu mai este loc pentru un buton Home fizic. Dar ramele laterale ale acestuia sunt destul de vizibile. Nu sunt atât de subțiri pe cât a lăsat să se înțeleagă anterior mașinăria de marketing a LG.

Cât despre design, nu mă pot pronunța momentan – are carcasă metalică dar look-ul pare oarecum asemănător cu al modelului precedent LG G5 (în linii mari). Normal, nu mai este un terminal modular, facilitate care nu prea s-a bucurat de succes la modelul precedent.

Revin cu alte detalii cât de curând. Chiar sunt curios dacă îl anunță și cu Snapdragon 835.

Alte imagini cu LG G6, în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *