MWC 2017 – Noile telefoane Nokia au fost anunțate! Și sunt tare dezamăgit!

HMD Global a prezentat la MWC 2017 în Barcelona noile smartphone-uri Nokia, după numai 3 luni de la înființarea companiei. Terminale de nivel mediu și entry-level cu care vor să conteze din nou cu adevărat pe piața de profil la nivel mondial.

Evenimentul de lansare a fost transmis live pe internet în 360 de grade.

Primul model lansat acum câteva săptămâni a fost Nokia 6, în China. A avut succes acolo – cu aproape 1.3 milioane de precomenzi, stocul inițial fiind epuizat în 23 de secunde!

Model care acum va fi disponibil acum la nivel global la un preț de 229 Euro.

Care sunt noile modele anunțate în cadrul evenimentului? Sincer să fiu sunt total nemulțumit de ceea ce au prezentat reprezentanții HMD Global acolo. Practic au anunțat numai smartphone-uri de buget, plus acel Nokia 3310 de care se tot auzea. Nimic cu adevărat important, niciun smartphone care să se bată de la egal cu granzii.

Nokia concurează la momentul actual numai cu producătorii de terminale de nivel mediu și entry-level. Ieftine și multe! Cred că au început cu stângul.  Să prezinți un dumb-phone la MWC, în anul de grație 2017!!!, e cam miștocăreală.

Niciun cuvințel despre acel atât de interesant Nokia 8. Nimic!

Nokia 5.  Ecran de 5.2 inchi cu rezoluție HD 720p, procesor Snapdragon 430, 2GB memorie RAM și 16GB capacitate de stocare internă, cameră de 13Mpix și sistem de operare Android 7 Nougat.

Nokia 5 are un preț de 189 Euro.

Nokia 3, cel mai ieftin dintre ele. Are ecran de 5 inchi cu rezoluție HD 720p și o cameră frontală de 8Mpix. Procesor MediaTek 6737, 2 GB memorie RAM și tot 16GB capacitate de stocare internă.

Nokia 3 costă 139 Euro.

Nokia 3310! Un telefon normal, cu ecran color de 2.4 inchi cu rezoluție QVGA, cameră de 2 Megapixeli și chiar slot pentru carduri microSD. Promite o autonomie de 22 de ore de convorbiri.

Nokia 3310 va costa numai 49 de Euro.

Toate telefoanele anunțate de Nokia la MWC 2017 vor fi disponibile pe piață în această primăvară.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *