Adata X7000 – Parteneră fidelă pentru telefonul tău

Pentru că tot se desfășoară zilele astea festivalul telefoanelor la MWC 2017 în Barcelona m-an gândit să vă supun atenției noua baterie externă Adata X7000. Care se poate dovedi o parteneră fidelă și de încredere pentru smartphone-ul tău. De ce să nu o recunoaștem, mai toți utilizatorii de smartphone au un astfel de accesoriu la îndemână pentru a-l resuscita la nevoie pentru încă câteva ore de utilizare. Bateriile externe sunt accesorii extrem de populare în timpurile astea.

Adata X7000 are o capacitate de 7000mAh, astfel că poate încărca cam de două bateria oricărui smartphone sau phablet modern. Mai mult, poate fi utilizată fără reținere și la încărcarea unei tablete sau a unei camere foto de nouă generație.

Bateria externa de la Adata are nu mai puțin de două porturi USB, cu un total de 2.4A, astfel că permite încărcarea a două dispozitive în același timp. De menționat că oferă protecție multiplă pentru căldură excesivă, voltaj, curent, încărcare și descărcare. Iar carcasa ei este realizată din policarbonat rezistent la foc și certificat IEC 60950 pentru rezistență la impact.

Adata X7000

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *