Convertibil Porsche Design Book One, la 2800 Euro! (MWC 2017)

Văd că Porsche Design are apetit din ce în ce mai mare pentru piața de electronice. Știam deja de acel smartphone Huawei Mate 9 lansat în colaborare cu ei, prea scump pentru a face succes comercial, dar la MWC 2017 în Barcelona au prezentat și un sistem portabil convertibil numit Book One care va fi comercializat din aprilie la un preț de aproximativ 2800 de Euro. Normal, la fel de scump, așa că va fi cumpărat de o mână de oameni.

Portabilul are un ecran tactil IPS de 13.3 inchi cu rezoluție de 3200×1800 pixeli, procesor Intel Core i7-7500U, stocare pe SSD de 512GB, 16GB memorie RAM, două porturi USB-C și încă două USB 3.0. Are și slot pentru carduri microSD dar conectarea la un ecran mai mare trebuie realizată prin intermediul celor două porturi USB-C.

Porsche Design Book One vine cu sistem de operare Windows 10 Pro, are cameră cu recunoaștere facială și tehnologie Windows Ink plus stylus de la Wacom pentru schițe și notițe de mână.

Normal, poate fi transformat în tabletă prin rotirea ecranului la 360 de grade. Dar… același ecran poate fi detașat de corpul cu tastatură… 

Portabilul are o grosime de 15.24mm și o greutate de aproximativ 1.6Kg. Este atât de greu pentru că are o carcasă metalică, din aluminiu.

Sursa.

Porsche Design Book One

Porsche Design Book One

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *