Așa arată Samsung Galaxy S8!

Lansarea oficială pentru Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus se va desfășura în data de 29 Martie. Dar, după cum ne așteptăm, multe dintre informațiile oficiale și chiar pozele de produs își vor face apariția pe internet cu mult înainte. 

Cum este și această poză în care Samsung Galaxy S8 este prezentat în toată splendoarea sa.

 


 

Ce ziceți? Arată bine? Personal îl prefer într-o nuanță mai deschisă la culoare, cum este cea aurie de pe Samsung Galaxy S7 Edge.

Dar, după cum se observă, ecranul lui Samsung Galaxy S8 ocupă aproape toată suprafața frontală și, în plus, este curbat pe marginile sale laterale. De asemenea, butonul Home a dispărut de la baza ecranului. Sunt curios unde au pus senzorul de amprente…

Este poate cel mai așteptat terminal al momentului, așa că nu este de mirare că toată lumea încearcă să afle cum arată și ce poate să facă.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *