Nouă tastatură de gaming de la Logitech

Logitech anunță o tastatură de gaming dedicată în special pasionaților de jocuri electronice, chiar și profesioniștilor din domeniu. Se numește Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard și chiar a fost dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports de top, fiind potrivită chiar și în competiții de gen.

Tastatura de gaming Logitech G Pro Mechanical Gaming are taste mecanice Logitech Romer-G care oferă o viteze de răspuns cu 25% mai bune decât orice altă tastatură mecanică standard, totul la un zgomot cât se poate de redus. De asemenea, are iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie iar cablul de conectare este detașabil.

Tastatura de gaming Logitech

După cum se observă, s-a renunțat și la blocul numeric, astfel că este mai ușoară și mai compactă, implicit mai facil de transportat. Normal, iluminarea de fundal poate fi realizată conform propriilor preferințe cu ajutorul unui pachet software dedicat.

Tastatura de gaming Logitech G Pro este disponibilă și în România din luna martie a acestui an, la un preț recomandat de 699 lei.

Tastatura de gaming Logitech

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *