ASUS GD30 – Stormtrooper!

Arată bine pc-ul ăsta de gaming ASUS GD30, partea lui frontală având un design ce amintește de costumul unui stormtrooper din Star Wars. Așa că va fi cu siguranță pe placul amatorilor de jocuri electronice și în special pe cel al fanilor atât de cunoscutei trilogii Science Fiction.

Normal, la interior stă un adevărată mașinărie de luptă, cu procesoare Intel Core de generația a 7-a (chiar și cu Intel Core i7-7700), cu până la 32GB memorie RAM, tot felul de plăci grafice, modelul de vârf fiind echipat cu Nvidia GTX 1080 cu 8GB VRAM, stocare pe hard disk-uri de până la 3TB sau pe SSD-uri de până la 512GB. 

ASUS GD30 are tot ceea ce este nevoie la nivel de conectică, ba chiar și USB-C 3.1 sau cititor de carduri. Nu-i lipsește o unitate optică.

Acest pc de gaming ASUS GD30 va fi lansat pe piață în vara acestui an. Sper că vom vedea câteva exemplare și pe la noi prin țară.

ASUS GD30

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *