Montblanc Summit – Ceas inteligent cu Android Wear

Montblanc, cunoscutul producător de accesorii fashion, a intrat și pe piața ceasurilor inteligente cu modelul Montblanc Summit. Un smartwatch cu un look clasic și sistem de operare Android Wear 2.0, compatibil cu terminalele cu Android și iOS.

Montblanc Summit are un ecran Amoled de 1.39 inchi cu o rezoluție de 400×400 pixeli, protejat cu geam din safir, un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, 512MB memorie RAM și 4GB capacitate de stocare internă.

Ceasul este certificat IP68 la rezistența la apă și nu-i lipsesc tot felul de senzori de monitorizare, cum ar fi cel de măsurare a pulsului sau un barometru. Nu are GPS și nici suport pentru rețele celulare. Nu se menționează nicăieri autonomia lui de utilizare.

Montblanc Summit va fi disponibil din luna mai la un preț de aproximativ 900 de dolari.

Montblanc Summit

În orice caz, curioasă această piață. În timp ce unii dintre primii pionieri, cum ar fi Motorola, nu a mai lansat ceasuri inteligente cu Android Wear, iată că apar noi și noi producători.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *