Diesel On – Un smartwatch care arată bine

Zilele astea se desfășoară Baselworld 2017, cel mai important festival al ceasurilor. De unde văd că sosesc tot felul de știri interesante despre tot felul de noi ceasuri inteligente.

Am văzut deja că Samsung a prezentat acolo câteva modele concept iar acum a venit momentul să vă arăt acest frumos Diesel On, un smartwatch cu un design industrial și o carcasă trainică, solidă. Îmi place cum arată, este unul dintre cele mai mișto ceasuri inteligente apărute pe piață până acum.

Diesel On funcționează cu sistem de operarea Android Wear 2.0 și un procesor Snapdragon Wear 2100. Ecranul tactil este de tip Amoled și, după cum se observă, circumferința lui este totală, fără a fi obturată la bază de vreun senzor ambiental (așa cum era la ceasul Moto 360).

Iar noul ceas inteligent Diesel On promite tot felul de funcții software inedite. Cum ar fi cea prin care apar fisuri virtuale pe ecran când sunt primite notificări. Sau un efect vizual de aburire când intră în hibernare. Chiar că m-au făcut curios.

Se pare că acest Diesel On va fi pe piață cândva prin vară. Revin cu detalii. 

Diesel On

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *