Noi ultraportabile de business de la Fujitsu – Lifebook S937 și Lifebook U937

Fujitsu anunță două noi ultraportabile care vor fi disponibile la comercializare și la noi în țară. Ambele ușoare, ambele performante, ambele meritând atenția celor aflați în căutarea unui astfel de echipament.

Primul este modelul Lifebook U937, un ultraportabil cu o greutate de numai 930 de grame și o autonomie de până 15 ore. V-a atras atenția? Pentru că mie sigur mi-a atras-o… Ultrapotabilul Fujitsu are o carcasă din aliaj de magneziu și o grosime de numai 15.5mm.

Fujitsu Lifebook U937

Pe cât de compact este, Lifebook U937 promite performanțe de top – are un ecran de 13.3 inchi cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli (există și opțiune cu funcții tactile), procesoare Intel Core i7 Kaby Lake, stocare pe SSD-uri și, opțional, 4G pentru acces la internet de oriunde. Pentru securitate poate fi dotat cu cititor de amprente sau de palmă, cititor de smartcard și modul TPM 2.0. 

Fujitsu Lifebook U937După cum se observă, Fujitsu Lifebook U937 stă foarte bine și la capitolul conectivitate, așa cum îi stă bine unui adevărat ultraportabil de business – are slot pentru carduri SD, porturi USB 3.0, port Ethernet Gigabit, port HDMI dar și USB-C.

Fujitsu Lifebook S937

Celălalt model, Fujitsu Lifebook S937, are cam aceleași specificații, cu ecran de 13.3 inchi cu rezoluție WQHD (opțional tactil), procesoare Intel de generația a 7-a, stocare pe SSD-uri și toate porturile de conectică necesare desfășurării activității de business în condiții propice.

Permite extinderea autonomie de utilizare până la 21 de ore cu o baterie suplimentară plus integrarea într-un slot opțional a unui hard disk sau a unei unități optice. Normal, permite securizarea accesului cu senzor de amprentă sau de palmă, plus tehnologie TPM 2.0 sau slot pentru smartcard.

Fujitsu Lifebook S937 este puțin mai greu dar tot are numai 1.19Kg. Normal, se prezintă tot într-o carcasă de magneziu, finisată argintiu în cazul de față.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *