Samsung la Baselworld 2017

Samsung privește cu încredere către viitorul business-ului de ceasuri inteligente și a decis să participe în premieră la renumitul festival elvețian Baselworld, acolo unde se adună în fiecare an cei mai tari producători de ceasuri.

Iar coreenii au prezentat acolo diverse concepte de ceasuri inteligente și chiar cu mecanisme clasice, bazate pe forma și funcțiile actualului smartwatch Galaxy S3.

Primul este un concept cu design-ul lui Galaxy S3 dar cu componente mecanice elvețiene. Pesemne că nu-i lipsesc tot felul de senzori pentru monitorizarea activităților fizice. Personal genului ăsta de ceas inteligent îi văd un viitor, mai ales pentru că bănuiesc că are o autonomie de utilizare mai serioasă.

Al doilea concept Samsung are funcțiile lui Galaxy S3 dar un cadran cu alte forme.

Samsung arată în premieră și primul smartwatch hibrid. Un ceas de buzunar cu două… ceasuri – pe o parte unul inteligent și pe cealaltă unul cu componente mecanice. Interesant, nu?

Și normal, toate vin cu diverse finisaje și modele de curele.

Care vă place? Și, ce ziceți, are Samsung viitor în business-ul ăsta?

După cum declară oficialii companiei, se pare că s-au pus serios pe treabă.

“Samsung is committed to delivering quality craftsmanship in all of its products to reflect the heritage and evolution of the watch industry.”

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *