Ceas inteligent cu Android Wear de la… HUGO BOSS!

E cam nebunie pe piața ceasurilor inteligente cu acest Android Wear. Tot mai multe brand-uri fashion adoptă acest sistem de operare și lansează propriile modele de smartwatch. Nu știu ce le-a făcut sau ce facilități le-a oferit Google dar am văzut o mulțime de anunțuri cu ceasuri inteligente de la Baselworld 2017 iar aceasta de la Hugo Boss este cu siguranță unul care merită toată atenția.

Hugo Boss Touch are o carcasă din oțel inoxidabil și tot felul de brățări care să se asorteze cu nu mai puțin de cinci cadrane digitale cu un design original. După cum se observă, aspectul ceasului este unul elegant, stilat, cu trăsături fine.

Nu au fost dezvăluite foarte multe detalii despre acest ceas dar se pare că nu va avea un senzor de puls. De asemenea, are NFC, presupun că pentru soluția de plată Android Pay. Alte specificații de genul dimensiunea ecranului, hardware, senzori, autonomie sunt un mister momentan.

Hugo Boss Touch ar avea un preț de 395 de dolari și va fi disponibil la comercializare spre finalul verii, prin august. 

Hugo Boss Touch

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *