Huawei P10, disponibil la precomandă în România

Din câte am aflat, noul Huawei P10 va fi disponibil la precomandă în perioada 27 martie – 5 aprilie la un preț de 2600 Lei. Cei care vor precomanda acest terminal vor primi cadou și o brățară Huawei Fit (atenție! în limita stocului disponibil).

Din păcate, nu se menționează momentan nimic despre Huawei P10 Plus, care promite un comportament superior la capitolul foto-video. Lista cu partenerii oficiali ar trebui găsită aici. Dar momentan nu funcționează.

La Vodafone România, Huawei P10 va avea prețuri de la 144 Euro, pentru un abonament Red49.

L-am văzut, îmi place cum arată, cred că este un smartphone care merită atenția. Nu știu dacă voi avea ocazia să-l utilizez dar voi citi cu interes review-urile obiective despre el. Momentan mai aștept, cei care l-au primit gratis la conferința de presă nu s-au grăbit să ne dezvăluie detalii despre el. PR eficient!

Huawei P10

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *